Interieuradvies

Hier volgt een overzicht van mijn werkwijze en prijzen. Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW.

Interieuradvies aan huis 195,-
Tijdens het interieuradvies bespreken we waar je behoefte aan hebt. Kleuren, nieuwe meubels, betere verlichting, of een andere opstelling. Het gebeurt vaak dat we gelijk gaan schuiven met meubels om direct resultaat te zien.
Het is prettig dat ik foto’s ontvang van de ruimte waar het om gaat voor ik langs kom.
Wanneer je genoeg inspiratie hebt gekregen ronden we het gesprek af. Ik hoor vaak dat het erg veel informatie is in een korte tijd, daarom stuur ik na afloop van het gesprek een kort verslagje van het gesprek. Dit verstuur ik via de mail. Nu kan je zelf aan de slag!

Interieuradvies & uitwerking vanaf 850,-
Ik kom vaak bij klanten die in eerste instantie alleen een ander kleurtje op de muur willen of alleen een andere bank. Eenmaal aan de praat blijkt dat er meer anders mag of kan. Tijdens de eerste afspraak kom ik bij je thuis om alle wensen te bespreken en eventueel de ruimte op te meten. Vervolgens ga ik alle wensen binnen het budget uitwerken in een sfeerbeeld/moodboard. Ik ga dus op zoek naar de juiste kleuren, materialen, artikelen etc. Op deze manier zie je in een oogopslag de sfeer van je interieur en wat er nodig is om dit te bereiken.
Mocht de opstelling ook veranderen dan zorg ik voor een plattegrond waarin het visueel word gemaakt. Tijdens het tweede bezoek bespreken we het sfeerbeeld/moodboard en de shoppinglijst. Hierin staat verwerkt wat je waar kunt kopen om het totaalplaatje te realiseren.

Heb je interesse in mijn diensten? Dan kun je hier contact opnemen.
Dan bel ik je terug voor een telefonisch kennismakingsgesprek.

Reiskosten
Woon je meer dan 10 km buiten Deventer, dan wordt er €0,35 per km in rekening gebracht.