3D ontwerp

Hier volgt een overzicht van mijn werkwijze en prijs. Onderstaande prijs is inclusief BTW.

3D interieurontwerp nieuwbouw of verbouw begeleiding vanaf 1700,-
Tijdens een nieuwbouwproject komen er in een vroeg stadium al vragen waar meestal nog niet over nagedacht is. Waar moeten de lichtpunten komen? Hoe gaan we de keuken plaatsen? Om dit te weten is het slim om alvast over de hele indeling van de ruimtes na te denken.

Met een 3D ontwerp creëer je een duidelijk beeld van de nieuw te bouwen woning. Zo kun je alvast door de ruimtes “wandelen” en makkelijker keuzes maken van bijvoorbeeld de plaats van de keuken, kasten, tafels en verlichting. Maar ook de draairichting van deuren worden op deze manier realistisch.
Het 3D ontwerp wordt op de millimeter nauwkeurig gemaakt. Natuurlijk blijft het een tekening en elk beeldscherm is anders, vandaar dat de kleuren niet altijd overeenkomen met de werkelijkheid.
De combinatie van een sfeerbeeld/ moodboard met echte stalen, bijvoorbeeld voor de vloer, behang, kleuren etc., en het 3D ontwerp samen geven een goed beeld van het totaalplaatje. Je ontvangt van mij een shoppinglijst van de nieuwe artikelen, uiteraard zijn deze binnen de wensen en budget uitgezocht. Hiermee kun je op elk gewenst moment aan de slag.

Heb je interesse in mijn diensten? Dan kun je hier contact opnemen.
Dan bel ik je terug voor een telefonisch kennismakingsgesprek.

Reiskosten
Woon je meer dan 10 km buiten Deventer, dan wordt er €0,35 per km in rekening gebracht.