Interieuradvies

Hier volgt een overzicht van mijn werkwijze en prijzen. Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW.

Interieuradvies aan huis 195,-
Tijdens het interieuradvies bespreken we waar je behoefte aan hebt. Kleuren, nieuwe meubels, betere verlichting, of een andere opstelling. Het gebeurt vaak dat we gelijk gaan schuiven met meubels om direct resultaat te zien.
Graag ontvang ik vooraf foto’s van de ruimte waar het om gaat.
Wanneer je genoeg inspiratie hebt gekregen ronden we het gesprek af. Binnen een week na ons gesprek ontvang je een kort verslag met alle tips. Dit wordt verstuur via de mail. Nu kan je zelf aan de slag!

Interieuradvies & uitwerking vanaf 850,-
Het gebeurd vaak dat klanten in eerste instantie alleen een ander kleurtje op de muur willen of alleen een andere bank. Eenmaal aan de praat blijkt dat er meer anders mag of kan. Voor het maken van een sfeerbeeld gaan wij opzoek naar de juiste materialen, kleuren, meubels en accessoires. Op deze manier zie je in een oogopslag de sfeer van het nieuwe interieurontwerp en wat je hiervoor nodig hebt. Bij de uitwerking van het sfeerbeeld ontvang je een shoplijst met de benodigdheden voor de nieuwe inrichting. Uiteraard is deze shoplijst aan de hand van de wensen en het budget uitgezocht. Hierin staat verwerkt wat je waar kunt kopen om het totaalplaatje te realiseren.

Heb je interesse in mijn diensten? Hier kun je contact opnemen.
Dan bel ik je terug voor een telefonisch kennismakingsgesprek.

Reiskosten
Woon je meer dan 10 km buiten Deventer, dan wordt er €0,35 per km in rekening gebracht.